Enorm trots: wij zijn de tweede beste kleine mbo instelling van Nederland!

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Enorm trots: wij zijn de tweede beste kleine mbo instelling van Nederland!

Samen met een team van 100 gepassioneerde en gewaardeerde collega's zetten wij ons dagelijks in om onze studenten van het beste onderwijs te voorzien. Onder ons persoonlijke credo: "het leveren van de hoogste kwaliteit en het bewaken van de kleinschaligheid".

Geweldig dat de keuzegids meldt: "het enthousiasme onder studenten is groot. Notenboom voert dit jaar de Keuzegidsranglijst aan."

Onze mbo-opleidingen zijn wederom verkozen tot top-opleidingen!

De nieuwe, Keuzegids mbo 2020,  is verkrijgbaar en daarin staan alle mbo opleidingen van Notenboom bovenaan. De mbo opleidingen ontvangen het predicaat ‘Top-opleiding 2020’! Een uniek zegel, dat je alleen krijgt als een opleiding als beste beoordeeld is door de onafhankelijke keuzegids.

kwaliteitszegel 2020

Het kwaliteitszegel ‘Topopleiding 2020’ mag alleen gevoerd worden als het onderwijs van kwalitatief zeer hoog niveau is. De Nationale Keuzegids baseert het oordeel op o.a. beoordelingen door studenten en inspectie.

Bron Keuzegids: Elk jaar komt er een nieuwe gids uit waarin alle opleidingen staan vermeld en hoe zij scoren op onder andere de kwaliteit van het onderwijs, praktijklessen, deskundigheid van docenten en baankansen. Tevens worden soortgelijke opleidingen kritisch met elkaar vergeleken.


NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag