Notenboom goes Kaapstad #aftermovie

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Afgelopen april was het eindelijk zo ver: de studiereis naar Kaapstad. De studenten keken er enorm naar uit. De vooruitzichten voor het weer waren prima en er stonden mooie bezoeken gepland aan zowel bedrijven als het bezoeken van de hotspots van Kaapstad.

Wijngaarden Stellenbosch

Tijdens het eerste bedrijfsbezoek werd Wijngaarden Stellenbosch bezocht. Hier kregen de studenten een kijkje achter de schermen bij de wijngaarden. Dit was erg leerzaam en er werd op een enthousiaste manier gepresenteerd. Een wijnproeverij kon natuurlijk niet ontbreken.

Bedrijfsbezoeken aan hotels

Tijdens de reis werden er verschillende hotels bezocht, met als eerste stop het Hilton Hotel. Voor studenten is het erg inspirerend om een kijkje achter de schermen te krijgen. Zo zie je een hotel eens op een andere manier. Een ander chique hotel dat werd bezocht was het Belmond Mount Nelson Hotel. Dit vijfsterrenhotel wordt beschouwd als één van de top vijfsterrenhotels.

Deloitte

Een ander bedrijfsbezoek was Deloitte. Dit bedrijf is erg bekend, richt zich op de internationale markt en verleent zakelijke en financiële diensten. De studenten kregen hier veel achtergrondinformatie over het bedrijf.

Bizcommunity en King James

Tijdens de laatste bedrijfsbezoeken werden Bizcommunity en King James bezocht. Bizzcommunity is een marketingplatform. De studenten zijn ondergedompeld in de marketingwereld en hebben kennis gemaakt met wat voor soort opdrachten een marketingbedrijf zoal bezig is.

King James is een reclamebedrijf en voor Zuid-Afrika zet dit bedrijf zich actief in. Zo maken zij maatschappelijke reclames. Een voorbeeld is: het water tekort in Zuid-Afrika. De reclame is bedoelt om meer bewustwording te creëren onder de Afrikaanse bevolking over het water tekort.

Hotspots van Kaapstad

Tijdens de reis kon een bezoek aan de mooie natuur van Kaapstad natuurlijk niet ontbreken.

Tafelberg

Om te beginnen bij prachtige gesteente, de Tafelberg. Het kenmerkende van deze berg is de platte bovenkant. Op deze berg kijk je uit over Kaapstad en de omgeving, waardoor het uitzicht fenomenaal is.

Kaap de Goede Hoop

Ook werd Kaap de Goede Hoop bezocht. Dit bergachtig schiereiland ligt ten zuiden van Kaapstad en wordt gezien als de overgang tussen de Atlantische en de Indische Oceaan. Vanaf hier heb je een adembenemend uitzicht en zie je enorm veel.

Stadstour, Boulders Beach en Chapmans Peak

De studenten kregen hierna ook een stadstour door Kaapstad zelf. Verder werd er natuurlijk ook afgereisd naar het mooie Boulders Beach en de Chapmans Peak.

V&A Waterfront

Om even lekker te kunnen winkelen en te eten aan het water werd er ook een bezoek gebracht aan V&A Waterfront. Dit ligt in de haven van Kaapstad en er is van alles te bezichtigen zoals internationale bekende winkels, maar ook de schattige traditionele ambachtsmarkt. Dit is erg leuk!

The Old Biscuit Mill

Verder werd ook The Old Biscuit Mill bezocht. Dit is een winkelcentrum in de wijk Woodstock, waar je heerlijk kunt ontbijten, terecht kunt voor boodschappen, maar ook kan shoppen voor kleding, sieraden en schilderijen.

Met mooie herinneringen keren de studenten weer terug naar Nederland. Wij kijken terug op een fantastische reis! Bekijk de video en geniet met ons mee!

Accepteer s.v.p. marketing cookies om deze video te kunnen bekijken. Accepteer
NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag