In het Gelderse Nijkerk, aan de rand van de Veluwe, ligt Landgoed de Salentein. Het is een historische, karaktervolle locatie voor evenementen en bijeenkomsten van hoog niveau. Frederique Kuijpers liep op deze prachtige locatie stage

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Frederique Kuijpers liep voor haar mbo Hotel & Event Management opleiding stage op de afdeling Reserveringen.

Ambitieus en inspirerend

Studeren bij Business School Notenboom betekent niet alleen toegang krijgen tot alle theoretische kennis op het gebied van bedrijfskunde, of hotel-, event- en entertainment management. Als beste kleine business school opent Notenboom deuren naar vaak bijzondere organisaties en locaties voor het doorlopen van een stage of afstudeertraject. Het team van docenten bestaat uit actieve professionals, die als zelfstandig ondernemer of als leidinggevende op hogere posten, soms wereldwijd ervaring hebben of hebben opgedaan. En hun expertise en passie graag blijvend willen delen met jonge mensen met een droom en de ambitie deze waar te maken.

Het verhaal van Frederique Kuijpers, stagiair op een inspirerende plek

In het Gelderse Nijkerk, aan de rand van de Veluwe, ligt Landgoed de Salentein. Het is een historische, karaktervolle locatie voor evenementen en bijeenkomsten van hoog niveau. Er zijn 2 luxe restaurants en het centraal gelegen Huis de Salentein is omgeven door fraai aangelegde tuinen. De organisatie achter Landgoed de Salentein heeft een speciale band met Argentinië. De wijnen die in de restaurants worden geschonken zijn afkomstig van eigen Argentijnse wijngaarden en zijn van uitstekende signatuur, op het landgoed grazen runderen van de beste Argentijnse rassen en Galerie ArgentinArte tenslotte toont een unieke collectie beeldende kunst uit Buenos Aires.

Frederique vertelt het graag zelf

“Ik liep stage op de afdeling Reserveringen. Samen met collega’s besprak ik met zakelijke en particuliere gasten hun wensen voor een gepland event of partij, zoals een trouw- of jubileumfeest. Evenementen die mij het beste zijn bijgebleven zijn de trouwerijen, omdat dit telkens een speciale gebeurtenis is waarbij letterlijk alles tot in de puntjes moet kloppen. Landgoed de Salentein is zeer geliefd als trouwlocatie en heeft een naam hoog te houden. Als stagiair voeg je jouw kennis, capaciteiten en inzet aan toe, en maak je mee hoe de dagelijkse praktijk concreet werkt. Wat ik persoonlijk heb geleerd is dat gastvrij gedrag aangestuurd door een flexibele houding zorgt voor een fijne werksfeer, een prima product en tevreden gasten.

Nieuwsgierig naar mijn volledige verhaal? Bekijk de video."

Ben je benieuwd wat Business School Notenboom voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom voor een gesprek op één van de vestigingen. Meld je aan voor een persoonlijk adviesgesprek.

Accepteer s.v.p. marketing cookies om deze video te kunnen bekijken. Accepteer
NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag