Dominic Thissen liep stage bij het luxe kleding- en lifestylemerk BALR. Dominic: "De uitdrukking 'the sky was never the limit' heb ik echt ervaren."

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Voor zijn opleiding hbo bachelor Bedrijfskunde liep Dominic Thissen stage bij BALR.

Dominic, hoe kwam je erbij om stage te gaan lopen bij BALR.?

“Social media marketing en e-commerce zijn aspecten van het bedrijfsleven die nog redelijk nieuw zijn. BALR. heeft deze aspecten naar mijn mening enorm goed opgepakt. Doordat BALR. hier zo enorm goed in is, leek het mij erg interessant om hier stage te lopen. Ik was er direct van overtuigd dat ik bij BALR. veel kon leren.”

Kun je wat meer vertellen over BALR.?

“BALR. is een luxe kleding- en lifestyle merk. Op het moment dat een voetballer het veld afloopt begint het leven van een BALR. Denk hierbij aan: mooie kleding, luxe uit eten en dure auto’s. BALR. wil het luxe leven van topsporters dichter bij de consument brengen. BALR. deelt het kantoor in Amsterdam met de twee zusterondernemingen, 433 en Wannahaves, waar momenteel in totaal circa 100 mensen werken. De organisatie is erg jong, dynamisch en flexibel.”

Op welke afdeling loop je stage? En wat zijn je werkzaamheden gedurende de stage?

“Ik ben werkzaam geweest op de afdeling marketing en e-commerce. Tijdens mijn stage bij BALR. was ik verantwoordelijk voor het maken van de wekelijkse omzetanalyses en mocht ik meedenken over de nieuwe campagnes. Daarnaast was ik er verantwoordelijk voor dat alle producten juist geplaatst worden op de website. Tijdens mijn stage heb ik geleerd om analyses te maken met verschillende e-commerce tools, zoals Google Analytics. Van deze kennis zal ik voor de rest van mijn carrière profijt hebben.”

Hoeveel uur per week werkte je op kantoor en hoeveel uur vanuit huis door het Corona-virus?

“Het hoofdkantoor van BALR. ligt in Amsterdam. Het was eigenlijk de bedoeling dat ik tijdens mijn stage in Amsterdam zou gaan wonen, maar dat is helaas niet doorgegaan door de gevolgen van Corona. Ik werkte twee dagen in de week op het hoofdkantoor van BALR. en de andere drie dagen vanuit huis.”

Welke vakken bij Business School Notenboom kun je nu goed toepassen?

“Ik vind het erg inspirerend om te zien dat BALR. zich in een periode van 6 jaar ontzettend heeft ontwikkeld. De medewerkers bij BALR. zijn allemaal enorm gemotiveerd en willen het bedrijf naar het volgende level brengen. De uitdrukking 'the sky was never the limit' heb ik bij BALR. echt ervaren. Het motiveert mij enorm om te zien hoe dit mooie en leuke bedrijf is gegroeid in de afgelopen 6 jaar.”

Ben je benieuwd wat Business School Notenboom voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom voor een gesprek op één van de vestigingen. Meld je aan voor een persoonlijk adviesgesprek.

Blog-stage-dominic-thissen-kleding-lifestylemerk-balr1

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag