BENJI: “HET MOOISTE PROJECT WAT IK MOCHT ORGANISEREN WAS HET FOOD TRUCK FESTIVAL ‘SMAAK AAN ZEE’ MET LIVE MUZIEK.”

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Benji volgde de opleiding mbo Hotel & Event Management in Eindhoven. Om de opleiding af te ronden liep hij stage bij Yachtclub Port Zélande, gelegen aan de haven van Marina Port Zélande in Ouddorp.

Hoe zien je stagedagen bij het prachtige aan het water gelegen Yachtclub eruit Benji?

Zeer divers, de ene dag spring ik bij in het restaurant en de andere dag organiseer ik een event. Het mooiste project wat ik mocht organiseren was het Food Truck festival ‘Smaak aan zee’ met live muziek. Hier kunnen locals en niet locals hun producten promoten.

Benji: “Tijdens je stage kom je er pas achter hoe belangrijk de theorie is.”

De opgedane kennis bij het vak ‘Inrichting en organisatie van evenementen’ kon ik goed toepassen bij het opstellen van een draaiboek voor een evenement. In een draaiboek staat tot in detail beschreven wat er gebeuren moet, welke middelen daarvoor nodig zijn en wie welke taken heeft. Ik communiceerde zowel extern als intern, met leveranciers en medewerkers. De lessen ‘Operationele communicatie’ waren hiervoor ook leerzaam.

Netwerk verbreden

Ik ben ervan overtuigd dat je je netwerk kan verbreden tijdens je stage, ik heb veel verschillende mensen leren kennen die mij later misschien verder kunnen helpen.

Benji is inmiddels doorgestroomd naar de opleiding hbo bachelor Bedrijfskunde aan Notenboom.

Accepteer s.v.p. marketing cookies om deze video te kunnen bekijken. Accepteer
NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag