Hospitality around the world

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Notenboom alumni zijn over de hele wereld te vinden. Allemaal gingen ze hun eigen weg. Maar hoe divers hun carrièrepaden ook zijn, van alle verhalen spatten de ambitie en het doorzettingsvermogen er vanaf. Sven Bloem ging na zijn studie Hospitality & Events Management in Eindhoven aan de slag bij bij verschillende internationale hotels. Nu werkt hij bij The Hay Adams in Washington. Hij vertelt hoe zijn netwerk, zijn opleiding en gevarieerde werkervaring bijdragen aan zijn succes.

Tekst: Kevin, Bas, Saray en Anouk

“Ik heb altijd al de intentie gehad om in de hotelbranche te gaan werken, vanwege mijn interesse in reizen en gastvrijheid. Tijdens en na mijn studie heb ik dus ook voortdurend in de hotel- en restaurantbranche gewerkt. Het is mijn plan om eerst een aantal jaren werkervaring op te doen en daarna nog een masteropleiding te volgen.”

Werkervaring in vijfsterrenhotels

“De afgelopen jaren heb ik aardig wat werkervaring opgedaan. Ik heb zoveel mogelijk verschillende functies gehad in vijfsterrenhotels, zoals het Waldorf Astoria in Amsterdam, The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa, The Westin Sydney, The Ritz-Carlton Powerscourt, Morena Resort Curaçao en op dit moment dus in The Hay Adams in Washington. Een heel gevarieerd aanbod waardoor ik veel verschillende ervaringen heb opgedaan. Maar ik ben er wel achter dat werken in een Engelstalig land mijn voorkeur heeft.”

Mijn netwerk en stage ervaring brachten me hier

“Mijn baan bij The Hay Adams heb ik te danken aan bekenden die ik door de jaren heen heb leren kennen. Zij vroegen mij of ik wilde beginnen als assistent housekeeping manager. En natuurlijk heeft mijn opleiding bij Notenboom meegeholpen aan het bereiken van deze hoogtepunten. Het is vooral de ervaring die ik opdeed tijdens de stages die me op weg hielp. Ik had direct na mijn afstuderen al een uitgebreid cv.”

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag