WERKEN OF DOORSTUDEREN? BUSINESS SCHOOL NOTENBOOM IS OOK EEN GOEDE BASIS VOOR EEN VERVOLGSTUDIE AAN DE UNIVERSITEIT

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Laura Büchner heeft succesvol de Associate Degree / kort hbo-opleiding Commercieel Management afgerond en studeert momenteel aan de Universiteit van Tilburg.

Hoe vond je de opleiding Commercieel Management bij Business School Notenboom? 

Ik vond het een prettige studie. Het is een erg diverse en brede studie. Het is een opleiding die 2 jaar duurt, waardoor de tijd enorm snel voorbij vliegt. Je hebt daarna altijd nog de mogelijkheid om er anderhalf jaar aan vast te plakken voor je hbo bachelor. 

Waar springt Business School Notenboom er uit ten opzichte van andere scholen? 

Bij Business School Notenboom word je echt als persoon behandeld. De lijnen zijn kort en ze zijn continue bezig met ontwikkelen. Je voelt je dankzij de kleinschaligheid enorm betrokken bij de school. Heb je een goed idee, een vraag aan de examencommissie of heb je iets als niet prettig ervaren? Door de “open deur” cultuur kun je dit direct delen met je mentor, een docent of de directie.

Hoe heb je de begeleiding van je mentor ervaren?

Wanneer je extra vakken wilt volgen of juist wat extra begeleiding nodig hebt, merk je meteen hoe prettig de kleinschaligheid van Business School Notenboom is. Je kunt een gesprek inplannen en bijvoorbeeld met je mentor en de Vestigingsdirecteur bespreken welke opties er voor jou persoonlijk zijn. Het is prettig te ervaren dat alles zo afgestemd kan worden. In het huidige Nederlandse onderwijs vergeet je heel snel hoe dat voelt, een echte persoonlijk loopbaan. Bij Business School Notenboom krijg je veel persoonlijke aandacht waardoor ik mijn talenten heb kunnen ontwikkelen.

Waarom heb je voor de vervolgstudie Ondernemingsrecht gekozen op de universiteit? 

Op Business School Notenboom heb ik het vak Ondernemingsrecht gevolgd. Ik merkte in de gehele studie bij Business School Notenboom dat ik best wel gericht was op de wettelijke bepalingen. Wat mocht wel, wat mocht niet? Vooral bij vakken als Marketing vond ik het juist interessant om te kijken in welke mate je consumenten nu mocht beïnvloeden en wat verboden zou moeten worden. Dit heeft mij doen beslissen om mezelf hier verder in te gaan specialiseren op de Universiteit van Tilburg.

Hoe sluit de Universiteit van Tilburg aan op Notenboom? Wat wil je na de universiteit gaan doen?

Ik heb in het begin van mijn studie een aanzienlijke voorsprong gehad. De basis van het ondernemingsrecht kende ik. Ook vakken als Financial Accounting waren een erg goede basis voor bijvoorbeeld het belastingrecht. Daarnaast kan ik nu ook het recht beter toepassen in de praktijk, met dank aan Notenboom heb ik namelijk een brede kennis van het bedrijfsleven. 

Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Business School Notenboom, ik heb een gezellige tijd gehad en ze hebben mij geholpen om het beste uit mezelf naar boven te halen. Kleinschalig, persoonlijk en zo uitdagend als je het zelf wil maken! 

Meer informatie? Je bent van harte welkom voor een gesprek op één van de vestigingen. Meld je aan voor een persoonlijk adviesgesprek.

Blog-oud-student-aan-het-woord-laura-buchner-notenboom-universiteit

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag