DE RECTOR IS MAXIMAAL BETROKKEN BIJ DE VOORTGANG VAN NOTENBOOM LEERLING EN IS DE SCHAKEL TUSSEN DE LEERLING, DE MENTOR, DE DOCENTEN, DE STUDIEZAALBEGELEIDER, DE DECAAN EN OUDERS.

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Zowel de leerling als de ouders kunnen altijd bij de rector terecht door ons ‘open deur’ beleid.

Stabiel en kleinschalig onderwijs

Rector Maastricht mevrouw Van Raak: “Geconfronteerd met voortdurende veranderingen in onderwijsland biedt onze school stabiel en kleinschalig onderwijs aan. Wij werken met moderne leermiddelen, zijn op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en hebben ons voorzien van in- en externe deskundigheid als het gaat om leerproblematiek.

Persoonlijk lesrooster

Wij maken een persoonlijk lesrooster; iedere leerling krijgt een op maat gemaakt rooster. Ons programma is goed gevuld; de hele week les in combinatie met extra ondersteuning en huiswerkuren. Het docententeam is bevoegd, bevlogen en ervaren. Wij kennen een geregeld spreekuur met onze leerlingen en hun ouders om de voortgang te bespreken en de communicatielijnen zijn kort. Wij laten op school huiswerk maken en zien er in de studiezaal op toe dat dit gebeurt. 

Ook adviseren we graag bij de keuze voor een vervolgstudie en ontdekken we samen waar talenten en ambities van leerlingen liggen. We kennen iedere leerling persoonlijk en begeleiden individueel naar het examen; doelgericht maar met een menselijke maat. Samen en in openheid leren, ontwikkelen en ondersteunen vormt de kracht van ons onderwijs.”

Notenboom-Erasmus-Rector-Mevrouw-Van-Raak

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag