Start voorbereiding nieuw studiejaar

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Mevrouw Suijkerbuijk (Algemeen directeur): "De laatste toetsen en examens worden op dit moment gemaakt, een kleine groep studenten volgt nog een aantal weken de module e-business en het merendeel van de studenten is – ondanks corona – op stage.

Voor ons traditioneel het moment om het nieuwe studiejaar voor te bereiden. Uitkomsten uit onder andere de evaluaties nemen we mee om modules te vervangen of te verbeteren door de wijze van toetsing aan te scherpen en de gebruikte literatuur nog eens tegen het licht te houden. Daarnaast ontwikkelen we dit jaar een tweede startmoment in januari voor onze bachelor-opleidingen.

Als dat allemaal staat, beginnen we met de grote rooster-puzzel: we willen voor zowel de leerlingen (Erasmus College) en studenten (Notenboom) als de docenten een optimaal rooster maken. Een optimaal rooster is een rooster met zo min mogelijk gaten, een goede verdeling van het aantal uur over de verschillende dagen en niet te veel maar zeker ook niet te weinig lessen per dag."

Notenboom-mevrouw-suijkerbuijk-algemeen-directeur

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag