Notenboom gaat de samenwerking aan met mbo 4 Business, Events, Marketing & Sports en breidt uit naar Rotterdam

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Notenboom gaat de samenwerking aan met mbo 4 Business, Events, Marketing & Sports en breidt uit naar Rotterdam

Notenboom, al ruim 60 jaar een begrip in het Nederlandse particulier onderwijs, innoveert en opent met mbo 4 Business, Events, Marketing & Sports een vierde vestiging in Rotterdam. Vanaf januari 2021 start er een mbo 4 en een hbo bachelor klas.

"Om te groeien en te innoveren is het belangrijk te weten wat je concurrenten doen, maar het is vooral belangrijk dat de eigen organisatie op orde is en dat de eigen visie op goed onderwijs in alle lagen van de organisatie voelbaar is, wij zijn nu daadwerkelijk zover om door te pakken", vertelt algemeen directeur Barbara Suijkerbuijk.

Vanaf heden biedt Notenboom in Rotterdam ruimte aan studenten die maximale begeleiding en sterk inhoudelijk ondernemersonderwijs willen genieten, richting een kwalitatief en hoogwaardig erkend mbo 4-diploma, een Associate degree-diploma of een bachelor-diploma. Naast het ondernemersonderwijs wordt de traditionele klassikale onderwijsstructuur aangeboden, zodat eenieder een aanbod "op maat" vindt. Met een modern scriptiebureau, ingericht op wekelijkse, intensieve 1-op-1-begeleiding, is er in de laatste fase van de hbo-opleidingen een oplossing die extra kosten en langstuderen voorkomt.

Onderwijsconcept 3.0 De student als vertrekpunt van het onderwijs

Al jaren moet het onderwijs innoveren. Een crisis zoals wij die nu ervaren, vraagt om innovatie waarbij de persoonlijke ontwikkeling, kennis en kunde van de student weer centraal komen te staan. Dàt is het vertrekpunt. In deze tijd hebben we juist behoefte aan mensen met ondernemersvaardigheden die kansen weten te benutten en de behoeften van anderen weten in te vullen.

Mensen die in staat zijn het familiebedrijf voort te zetten, te optimaliseren én te innoveren. Mbo 4 Business, Events, Marketing & Sports van Notenboom geeft aandacht en ruimte aan díe individuele ambitie, de motivatie voor het ondernemen en de passie voor sport. Het maximale van de student eisen kan enkel wanneer de materie 'van hun zelf is' en dat is precies waarin Notenboom zich onderscheidt van alle onderwijsinstellingen.

De school zal na de kerstvakantie onder leiding van algemeen directeur Barbara Suijkerbuijk en vestigingsdirecteur Gerard Collée doorontwikkeld worden. Gerard is een gedreven ondernemer in persoonlijke ontwikkeling, met ruime ervaring als business coach en docent in het particuliere onderwijs.

De doelstelling van Notenboom is om het particulier onderwijs, met name in de regio Groot-Rijnmond, naar een hoger plan te tillen met het credo: wij doen daadwerkelijk wat wij beloven en afspreken!

 Vragen en/of opmerkingen: Neemt u dan contact op via info@notenboom.nl of 040-2528040

Notenboom-Erasmus-talent-world-international-barbara-suijkerbuijk-algemeen-directeur

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag