Nienke: "Lessen volgen op afstand, het is in het begin best gek."

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Wat begon met de boodschap ‘was je handen en hoest in je elleboog’ werd al snel ‘blijf zoveel mogelijk thuis.’ Voor heel Nederland was dit dan ook snel schakelen. Iedereen moest zoeken naar een manier waarop  het grootste deel van de normale, dagelijkse activiteiten toch doorgang kon vinden. Zo ook de scholen en bedrijven. Het volgen van lessen op afstand is de komende periode dan ook de dagelijkse praktijk.

Voor zowel de studenten als de docenten is het natuurlijk wennen. Het is best gek om ineens via een scherm lessen te volgen. Zeker aangezien Notenboom staat voor persoonlijk en kleinschalig onderwijs. Dit merk ik nu gelukkig nog steeds. Docenten staan constant paraat om vragen te beantwoorden en zijn bereid te helpen daar waar nodig is.

Ook een grapje op zijn tijd wordt gewaardeerd en de docenten bedenken een zo leuk mogelijke manier om de leerstof over te brengen, zoals door middel van een quiz (Kahoot).”

De manier waarop Notenboom met de situatie is omgegaan is een prachtig voorbeeld van hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat; adequaat handelen, open communicatie en creatief denken zijn dingen die essentieel zijn.

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag