Op afstand afgestudeerd dankzij de flexibiliteit en het meedenken van Business School Notenboom

Aanmelden kennismakingsgesprek?

José Spek heeft haar scriptie online mogen verdedigen. Door de flexibiliteit, kleinschaligheid en het meedenken van Business School Notenboom heeft ze in verkorte tijd haar hbo-diploma behaald. José volgde gedurende 3 jaar de opleiding hbo bachelor Hotel & Event Management.

José Spek over haar opleiding bij Business School Notenboom: “Tijdens mijn opleiding heb ik veel mogen leren over gastvrijheid, evenementen en het bedrijfsleven. Ik vond het leuk om te leren dat gastvrijheid niet alleen in een hotel of restaurant thuis hoort, maar dat dit ook onderdeel is van het bedrijfsleven.

Mijn favoriete vak was Revenue & Yield Management. Bij dit vak deden wij een simulatie tegen elkaar, waarbij wij als hoteliers gingen concurreren door middel van prijs, marketing en onderzoek. Daarnaast was de ‘Texel week’ één van mijn hoogtepunten. Hierbij zag ik hoe het achter de schermen werkt in een hotel en kreeg ik een hechte band met mijn medestudenten en docenten.”

Wat José na deze opleiding gaat doen, weet ze nog niet precies. Verder studeren of een mooie baan. Maar ze weet zeker dat haar opleiding bij Business School Notenboom haar voor beide heel goed heeft voorbereid.

Blog-laatstenieuws-jose-spek-online-afgestudeerd

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag