WEDEROM APETROTS OP DE RESULTATEN VAN DE JOB-MONITOR: OPNIEUW OP ALLE ONDERDELEN ZIJN DE SCORES VER BOVEN HET LANDELIJKE GEMIDDELDE!

Aanmelden kennismakingsgesprek?

De resultaten van de JOB-monitor zijn bekend! Elke twee jaar voert de landelijke Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs (JOB) dit tevredenheidsonderzoek uit onder mbo-studenten. Zo ook onder de mbo-studenten van Business School Notenboom. Dat wij slagen in onze aanpak blijkt uit de cijfers ten opzichte van het landelijke gemiddelde.

Uitstekende lessen, studiebegeleiding en sfeer

De JOB-monitor toetst de tevredenheid van mbo-studenten op 6 verschillende onderwerpen. Onderstaand de scores per onderdeel (op een schaal van 1-5).

jobmonitor2020-laatstenieuws-notenboom

Wederom apetrots!

In januari hebben we de titel tweede beste kleine mbo-instelling van Nederland bemachtigd (Keuzegids 2020). Aangevuld met deze geweldige JOB-monitor cijfers, die onze eigen studenten ons hebben gegeven, zijn wij echt apetrots! Voor ons een prachtige motivatie om ons elke dag in te blijven zetten voor het beste onderwijs.

Ook het beste mbo-onderwijs ervaren?

Ben jij aankomend mbo’er en wil je met eigen ogen zien waar al die mooie beoordelingen vandaan komen? Meld jezelf aan voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zien we je snel?

Het tevredenheidsonderzoek voor de JOB-monitor wordt elke twee jaar uitgevoerd. Dit jaar vulde 59,6% van alle Nederlandse mbo-studenten de vragenlijst in – dat zijn meer dan 275.000 studenten!

Bekijk hier de Factsheet JOB-monitor van Business School Notenboom.

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag