Business School Notenboom gaat de samenwerking aan met Talent World International en breidt uit naar Rotterdam

Persoonlijk gesprek

Business School Notenboom gaat de samenwerking aan met Talent World International en breidt uit naar Rotterdam

Business School Notenboom, al ruim 60 jaar een begrip in het Nederlandse particulier onderwijs, innoveert en opent met haar nieuwe divisie Talent World College een vierde vestiging in Rotterdam. Vanaf januari 2021 start er een mbo 4 en een hbo bachelor klas.

"Om te groeien en te innoveren is het belangrijk te weten wat je concurrenten doen, maar het is vooral belangrijk dat de eigen organisatie op orde is en dat de eigen visie op goed onderwijs in alle lagen van de organisatie voelbaar is, wij zijn nu daadwerkelijk zover om door te pakken", vertelt algemeen directeur Barbara Suijkerbuijk.

Vanaf heden biedt Business School Notenboom in Rotterdam ruimte aan studenten die maximale begeleiding en sterk inhoudelijk ondernemersonderwijs willen genieten, richting een kwalitatief en hoogwaardig erkend mbo 4-diploma, een Associate degree-diploma of een bachelor-diploma. Naast het ondernemersonderwijs wordt de traditionele klassikale onderwijsstructuur aangeboden, zodat eenieder een aanbod "op maat" vindt. Met een modern scriptiebureau, ingericht op wekelijkse, intensieve 1-op-1-begeleiding, is er in de laatste fase van de hbo-opleidingen een oplossing die extra kosten en langstuderen voorkomt.

Onderwijsconcept 3.0 De student als vertrekpunt van het onderwijs

Het innovatieve onderwijsconcept is bedacht door ondernemer in onderwijs en sport en een oud vestigingsdirecteur bij een particuliere onderwijsinstelling, Curtis Martels. “Al jaren ziet men in bredere zin dat het onderwijs moet innoveren. Een crisis zoals wij die nu ervaren, vraagt om innovatie waarbij de persoonlijke ontwikkeling, kennis en kunde van de student weer centraal komen te staan. Dàt is het vertrekpunt van Talent World College. In deze tijd hebben we juist behoefte aan mensen met ondernemersvaardigheden die kansen weten te benutten en de behoeften van anderen weten in te vullen.

Mensen die in staat zijn het familiebedrijf voort te zetten, te optimaliseren én te innoveren. Talent World College van Business School Notenboom geeft aandacht en ruimte aan díe individuele ambitie, de motivatie voor het ondernemen en de passie voor sport. Het maximale van de student eisen kan enkel wanneer de materie 'van hun zelf is' en dat is precies waarin het Talent World College zich onderscheidt van alle onderwijsinstellingen.”

De school zal na de kerstvakantie onder leiding van algemeen directeur Barbara Suijkerbuijk en vestigingsdirecteur Gerard Collée doorontwikkeld worden. Gerard is een gedreven ondernemer in persoonlijke ontwikkeling, met ruime ervaring als business coach en docent in het particuliere onderwijs.

De doelstelling van Business School Notenboom is om het particulier onderwijs, met name in de regio Groot-Rijnmond, naar een hoger plan te tillen met het credo: wij doen daadwerkelijk wat wij beloven en afspreken!

 Vragen en/of opmerkingen: Neemt u dan contact op via info@notenboom.nl of 040-2528040

Notenboom-Erasmus-talent-world-international-barbara-suijkerbuijk-algemeen-directeur

63 jaar een succesvolle opleider op het gebied van Business en Hotel- Eventmanagement
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag