Fabiënne de Meij, student én ondernemer: Ruim een jaar geleden componeerde ik een eigen likeur onder de merknaam ‘Likeur van Meij’.

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Fabiënne de Meij, student én ondernemer: "Ruim een jaar geleden componeerde ik een eigen likeur onder de merknaam ‘Likeur van Meij’."

Business School Notenboom stimuleert ondernemend denken en doen.

Er is één opvallende eigenschap die telkens boven komt drijven bij de vele studenten mbo 4 en hbo van Business School Notenboom: een sterk proactieve houding en gedrag. Het vormt de merkbare verbinding tussen de student als ‘consument’ van een studietraject enerzijds, en Notenboom als ‘kennisdeler’ van relevante studieprogramma’s anderzijds.

Fabiënne de Meij is zo’n ondernemend student

Na de eerdere start van een horeca-opleiding elders, koos Fabiënne bewust voor de studie mbo 4 Hotel & Event Management bij Business School Notenboom.

Fabiënne: Ik kom uit een échte horecafamilie. Mijn ouders, maar ook andere familieleden hebben een restaurant en / of hotel. En zelf heb ik van jongs af aan meegewerkt in Kasteel Wittem (L), het luxe hotel-restaurant dat tot voor kort eigendom was van mijn ouders. Ik heb veel feeling en liefde voor het horeca-vak, waarbij met name het werken met en voor mensen mij erg aanspreekt. De studie en structuur van het programma bij Notenboom passen mij prima! Wat ik via de vakdocenten krijg aangereikt, kan ik perfect combineren met mijn praktijkervaring, de professionele kennis van mijn ouders en familie, plus mijn eigen toekomstplannen als horecaondernemer.

Fabiënne De Meij is zo’n studerende jonge ondernemer

Behalve gedreven student is Fabiënne nu al een zeer creatieve ondernemer. Ruim een jaar geleden componeerde zij een eigen likeur, gericht op jonge vrouwen als zijzelf die de licht-zoete smaak van honing met gember, toegevoegd aan bijvoorbeeld Prosecco, weten te appreciëren. De nieuwe likeur, treffend en slim geïntroduceerd onder de merknaam ‘Likeur van Meij’ is met en zonder alcohol te verkrijgen. De eerste batch ‘Likeur van Meij’ is momenteel in productie en wordt vervolgens aangeboden via een eigen webshop en later via de horecagroothandel.

Fabiënne: Studeren bij Notenboom en tegelijkertijd werken aan mijn eigen product is voor mij de ideale combinatie.

Business School Notenboom is een kennisdeler

Voor Business School Notenboom staat de student altijd centraal. Op elk niveau deelt Notenboom specifieke kennis en ervaring waarmee de student doelgericht kan werken aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Meer weten over studeren bij TOP-opleider Business School Notenboom?

Kom kennismaken

Ben je benieuwd wat Business School Notenboom voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom voor een gesprek op één van de vestigingen. Meld je aan voor een persoonlijk adviesgesprek.

Fabiënne De Meij is ook actief op de volgende Social Media kanalen:

 Notenboom-blog-fabienne-meij-student-ondernemer-afbeelding

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag