Een schoolexamen periode in coronatijd

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Voor de leerlingen van het Erasmus College zijn de laatste ronde schoolexamens van dit jaar vlot van start gegaan. Hier zijn weken van online lessen en examentrainingen aan vooraf gegaan en er is veel studiebegeleiding op afstand gegeven. De leerlingen zijn dus goed voorbereid op deze examens en waren klaar om te scoren.

Kleinschalig onderwijs

Omdat we kleinschalig onderwijs aanbieden, kunnen we de fysieke afname van de examens in ons lesgebouw veilig en verantwoord organiseren en is het fijn om weer leerlingen in huis te hebben zonder je zorgen te hoeven maken. Bovendien merken we dat leerlingen blij zijn hun docenten en begeleiders op school in hun nabijheid te hebben, want na een jaar samen werken voor het diploma is er een persoonlijke band gegroeid.

We mogen zeggen dat onder de bijzondere omstandigheden van de afgelopen weken het voltallige Erasmus team duidelijk de handschoen heeft opgepakt en snel een goede werkwijze heeft neergezet om de leerlingen optimaal te laten studeren en examens af te leggen zonder verlies van onderwijskwaliteit of resultaat. Daarnaast zijn we supertrots op onze leerlingen vanwege hun creatieve geest, flexibele houding en slagkracht.

Natuurlijk worden binnenkort alle inspanningen beloond met een feestje, want begin juli maken we ons op voor een mooie diploma uitreiking met een bijzonder en persoonlijk tintje voor iedere leerling. Dat is een welverdiende afsluiting nu het staartje van het schooljaar voor hen onverwacht een andere wending kreeg, maar één ding is zeker…. het diploma is behaald en de stap naar een vervolgstudie kan worden gezet!

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag