Onlineslagen.nl: Deze examentrainingen zouden eerst gebruikt worden voor de voorbereiding op de centrale examens en worden nu gebruikt voor een extra goede voorbereiding op de schoolexamens.

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Een paar weken geleden werd bekend gemaakt dat de centrale examens van dit jaar niet door zullen gaan vanwege het coronavirus. Hoewel dit in veel gevallen gunstig uitpakte, zijn er ook leerlingen die daardoor nóg meer hun best moeten doen voor de schoolexamens.

Onlineslagen.nl

Het Erasmus College zet zich dan ook extra in om alle leerlingen in deze lastige periode goed te begeleiden. Zo kunnen alle leerlingen bijvoorbeeld gebruik maken van onlineslagen.nl. Deze examentrainingen zouden eerst gebruikt worden voor de voorbereiding op de centrale examens en worden nu gebruikt voor een extra goede voorbereiding op de schoolexamens.

Meneer Van Breukelen vertelt enthousiast over hoe onlineslagen werkt: “Leerlingen kunnen per vak vragen oefenen en na het maken van de vragen krijgen de leerlingen direct feedback, met de theorie nog even uitgelegd in een paar zinnen. Hiernaast kan een docent ook zien welke opdrachten de leerlingen hebben gemaakt en voor welke vakken ze hebben geoefend. Mijn mededocenten en ik kijken nauwkeurig naar waar de leerlingen moeite mee lijken te hebben en aan die onderwerpen besteden wij dan ook extra veel aandacht in de online lessen.”

Het Erasmus College is onderdeel van Business School Notenboom.

Notenboom-Erasmus-onlineslagen-examentrainingen

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag