Aankomende studenten die twijfelen over hun studiekeuze of studenten die door willen stromen, bieden wij de mogelijkheid om de Me.-scan te maken.

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Wij vinden het belangrijk dat aankomende studenten een succesvolle keuze maken voor een (vervolg)opleiding. 

Me.-scan

De Me.-scan is ontwikkeld door The True Talent Team en brengt in kaart wat je talenten en kwaliteiten zijn, wat je mogelijke valkuilen zijn en waardoor je je op dit moment laat belemmeren. 

Decaan Meneer Van Nunen: “Iedere leerling van het Erasmus College maakt de Me.-scan als onderdeel van het studiekeuzetraject. Ik ben gespecialiseerd in het lezen van de test en in het vertalen van de uitkomsten naar de vragen die een leerling zelf heeft. Aankomende studenten die twijfelen over hun studiekeuze of studenten die door willen stromen, bieden wij de mogelijkheid om de Me.-scan te maken. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen een succesvolle keuze maken voor een (vervolg)opleiding."

Kom kennismaken

Interesse in de Me.-scan? Of interesse voor uw zoon /dochter? Je bent van harte welkom voor een gesprek op één van de vestigingen. Meld je aan voor een persoonlijk adviesgesprek.

Het Erasmus College is onderdeel van Business School Notenboom.

 Notenboom-Erasmus-meneer-van-nunen-me-scan

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag