Dankzij de prettige sfeer, goede begeleiding en de lesgarantie (alle lessen die uitvallen worden gegarandeerd ingehaald), behaalde ik mijn vmbo-tl en havo in 2 jaar

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Altijd doorstromen naar een hoger niveau

Leerling Ilse Bormans: “Toen ik ging kijken naar middelbare scholen, sprong het Erasmus College er al meteen uit. Ik wilde geen nummertje zijn en aangezien het Erasmus College staat voor kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding, wist ik meteen dat dit een goede keuze was. Niet veel later startte ik op het vmbo-tl. Dankzij de goede begeleiding en de lesgarantie (alle lessen die uitvallen worden gegarandeerd ingehaald), behaalde ik mijn vmbo-tl diploma.

Het Erasmus College zorgde er ook voor dat ik leren leuk begon te vinden en nog gemotiveerder werd. Daarom besloot ik om na vmbo-tl nog ook de havo af te ronden. Inmiddels ben ik óók voor de havo geslaagd en ga ik starten aan TMO Fashion Business School.”

Ik wilde geen nummertje zijn en aangezien het Erasmus College staat voor kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding, wist ik meteen dat dit een goede keuze was.

 Het Erasmus College is onderdeel van Business School Notenboom.

Blog-Erasmus-college-doorstromen-hoger-niveau

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag