Enorm trots: wij zijn de beste kleine hogeschool van Nederland!

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Enorm trots: wij zijn de beste kleine hogeschool van Nederland!

Samen met een team van 100 gepassioneerde en gewaardeerde collega's zetten wij ons dagelijks in om onze studenten van het beste onderwijs te voorzien. Onder ons persoonlijke credo: "het leveren van de hoogste kwaliteit en het bewaken van de kleinschaligheid".

Geweldig dat de keuzegids meldt: "het enthousiasme onder studenten is groot. Notenboom voert dit jaar de Keuzegidsranglijst aan. De studie bedrijfskunde draagt al jaren het predicaat Top-opleiding, maar ook voor andere economie- en hotelstudies is Notenboom een goede keuze."

Onze hbo-opleidingen zijn wederom verkozen tot top-opleidingen!

De nieuwe, Keuzegids hbo 2020,  is verkrijgbaar en daarin staan alle hbo opleidingen van Notenboom bovenaan. De hbo opleidingen ontvangen het predicaat ‘Top-opleiding 2020’!

Opleidingen met een score van 76 punten of meer krijgen van de Keuzegids de titel ‘Top-opleiding’. De Bedrijfskunde opleiding heeft een totaalscore van 92 punten en de Hotel & Event Management opleiding heeft een totaalscore van 78 punten.

Bron Keuzegids: Elk jaar komt er een nieuwe gids uit waarin alle opleidingen staan vermeld en hoe zij scoren op onder andere de kwaliteit van het onderwijs, praktijklessen, deskundigheid van docenten en baankansen. Tevens worden soortgelijke opleidingen kritisch met elkaar vergeleken.

De mbo-opleidingen van Notenboom dragen het predicaat Top-opleiding 2019. De, Keuzegids mbo 2020, komt naar verwachting in december (2019) uit.


NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag