Pedro Bruijnooge: "Als hbo bachelor Bedrijfkunde student ben ik afgestudeerd met het bedrijf 'Adri & Zoon' van mijn ouders als onderwerp. Hoe slim is dat?"

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Kleinschalig en ambitieus

Met deze kernwaarden kwalificeert Business School Notenboom zich als professionele opleider. Kleinschalig en ambitieus, zoals onder andere blijkt uit de mogelijkheid om de opleiding hbo bachelor op een unieke manier af te sluiten: met een individueel project in de vorm van een eigen start up, een eigen jonge onderneming-met-groeipotentie of binnen het bestaand familiebedrijf. Op deze manier koppelt de student, samen met de professionals van Notenboom, relevante theorie en training aan een dynamisch werkveld.

Pedro Bruijnooge is een sprekend voorbeeld

Pedro, student hbo bachelor Bedrijfskunde, is telg uit een geslacht van succesvolle Zeeuwse ondernemers op het gebied van import / export van verse vis, schelp- en schaaldieren. Vanuit Yerseke bedient de onderneming sinds 1983, onder de naam Adri & Zoon, de top van foodprofessionals binnen Europa. Zij doet dat duurzaam en op basis van expertise, liefde voor het product en aandacht voor de klant. Adri & Zoon deelt op deze manier dezelfde waarden en gedrag als Business School Notenboom.

Pedro is een jonge professional met een droom en een ambitie: hij wil -samen met zijn broer en zussen- het familiebedrijf voortzetten. En dat op basis van een gedegen opleiding op het specifieke vakgebied vis, schaalen schelpdieren, maar ook met kennis van ondernemerschap, management en organisatie. Het zijn deze laatste aspecten waarbij Notenboom zich ‘als een vis in het water’ voelt.

Pedro Bruijnooge zelf aan het woord

Pedro: Bij Business School Notenboom vond ik 3 jaar geleden de juiste mensen en mentaliteit plus programma’s en structuur om mij verder te ontwikkelen op het gebied van bedrijfskunde en ondernemerschap. Als hbo bachelor Bedrijfskunde student ben ik afgestudeerd met het bedrijf van mijn ouders als onderwerp. Hoe slim is dat? Ik wil het bedrijf voortzetten, want het is een mooie onderneming en van kinds af aan heb ik al passie voor voedingswaren, in dit geval verse vis, schelp- en schaaldieren. Het is een natuurlijk product en ons bedrijf zit in een levendige sector. Eigenlijk net zo dynamisch als mijn opleiding en afstudeertraject.

Ook afstuderen met een persoonlijk project binnen of buiten het familiebedrijf?

Business School Notenboom biedt deze mogelijkheid en faciliteert het afstudeertraject met een op maat geschreven begeleiding door 2 vakdocenten. Één van hen is expert op het gebied van marktonderzoek, innovatie en het opstarten van een eigen onderneming, de andere docent sluit aan op het specifieke werkveld. Tijdens het afstuderen werkt de student aan alle facetten van ondernemen, van idee tot businessmodel, van financiering tot testen en introductie.

Ook worden relevante onderzoeksopdrachten opgepakt en uitgevoerd. In periodieke sessies, met contactmomenten tussendoor, wordt de voortgang van het project bekeken en beoordeeld. Een persoonlijk afstudeerproject wordt afgesloten met een
eindpresentatie en eindgesprek.

Ben je benieuwd wat Business School Notenboom voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom voor een gesprek op één van de vestigingen. Meld je aan voor een persoonlijk adviesgesprek.

Website-blog-ondernemen-Pedro-Bruijnooge

 

Accepteer s.v.p. marketing cookies om deze video te kunnen bekijken. Accepteer
NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag