''De praktijkervaring van docenten helpt studenten enorm''

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Op maandag 27 juni hebben enkele studenten van het uitstroomprofiel marketing innovation een bezoek gebracht aan GameHouse. GameHouse is het bedrijf van Erik Goossens. De heer Goossens heeft het vak Scaling up marketing verzorgd gedurende de minor van onze derdejaars studenten. GameHouse is een computersoftwarebedrijf met vestigingen in Eindhoven, Utrecht, Alicante en Barcelona dat spellen ontwikkelt voor online gebruik, download, smartphones, tablets en voor verschillende sociale media kanalen.

Studenten hebben het als prettig ervaren dat een docent uit de praktijk de lessen heeft verzorgd. De heer Goossens heeft heel veel ervaring en vertelde bijvoorbeeld hoe belangrijk je werknemers zijn. ‘’Als je zorgt dat zij gelukkig zijn, zullen ze altijd hun werk goed doen’’. De studenten hebben dit ook tijdens het bedrijfsbezoek ervaren. Ze waren verbaasd dat de heer Goossens alle werknemers bij naam kent. Daarnaast heerste er een zeer ontspannen sfeer; werknemers kunnen tafeltennissen, een potje voetbal spelen aan de voetbaltafel en op vrijdag een biertje drinken aan de bar. ‘’Iedereen zag er gelukkig uit’’.

Uit de verhalen van de studenten bleek dat ze het lastig vonden om een beeld te creëren van GameHouse. Na afloop van het bezoek was het verhaal duidelijk en vielen de voorbeelden uit de les op zijn plek. De voertaal binnen GameHouse is voornamelijk Engels, omdat er veel verschillende nationaliteiten werken. Binnen het kantoor werkt iedereen in dezelfde open ruimte, zodat er veel ruimte is om ideeën met elkaar uit te wisselen.

Naast de voorbeelden over GameHouse kwam de docent ook met voorbeelden van andere bedrijven. Doordat de heer Goossens midden in het bedrijfsleven staat, kan hij goed inspelen op de actualiteit en trends in de markt. ‘’Door de voorbeelden die gebruikt worden, begrijp je beter hoe het er in het echte bedrijfsleven aan toe gaat en hoe een bedrijf met bepaalde zaken om gaat. De praktijkervaring van docenten helpt studenten enorm die zelf een bedrijf willen beginnen of een bedrijf over willen nemen’’.

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag