Bedrijfskunde Utrecht

Opleiding Bedrijfskunde Utrecht en omgeving

Een opleiding op het gebied van bedrijfskunde, zoals een opleiding Bedrijfskunde in Utrecht, bereidt je voor op een carrière in het (internationale) bedrijfsleven. Je doet kennis op van verschillende vakgebieden, waaronder marketing, finance, management en organisatie. Daarnaast leer je netwerken, internationale relaties op te bouwen en te onderhouden, . Zie jij een carrière in de internationale handel wel zitten? Dan is een bedrijfskundige opleiding, zoals Bedrijfskunde Utrecht, echt een studie voor jou!

 

Particuliere opleiding Bedrijfskunde Utrecht en omgeving

Zoek je een hbo-opleiding Bedrijfskunde in Utrecht of in de omgeving rondom Utrecht? Heb je graag intensieve begeleiding tijdens je opleiding? En vind je het ook erg belangrijk om te werken aan je attitude en business skills? Dan is de particuliere opleiding Bedrijfskunde bij Business School Notenboom de studie voor jou. Business School Notenboom is gevestigd in Hilversum, tussen Utrecht en Amsterdam in, maar ook in Eindhoven en Maastricht. Een goed alternatief voor Bedrijfskunde in Utrecht dus.

 

Bedrijfskunde opleidingen bij Business School Notenboom

Business School Notenboom is een particuliere school, waar opledingen op het gebied van bedrijfskunde op verschillende niveaus wordt gegeven:

De praktische mbo-opleiding is op niveau 4 en duurt twee jaar. Je verdiept je in vakken zoals marketing en communicatie, management en organisatie, internationale handel, e-commerce en meer. Daarnaast ontwikkel je diverse praktische vaardigheden, zoals communiceren en presenteren, netwerken en leidinggeven. Je loopt in beide studiejaren stage en doet andere praktijkervaring op tijdens workshops, projecten en bedrijfsbezoeken.

De associate degree opleiding is op hbo-niveau en duurt ook twee jaar. In die twee jaar leer je alles over management, financiën, de inrichting en organisatie van bedrijven, marketing, marktonderzoek en internationale handel. Je loopt stage en sluit je studie af met het Ad-project.

De hbo-opleiding heeft in de eerste twee jaar veel overlap met het programma van de associate degree-opleiding. Hierna ga je je kennis meer verdiepen en verbreden. In je laatste jaar kies je voor één van de uitstroomprofielen Finance Management, Marketing Innovation of International Business. Binnen dit profiel doe je je laatste stage. Tijdens je stage doe je een onderzoek, naar aanleiding waarvan je je scriptie schrijft en je verdediging doet. De hbo-opleiding is in 3 of 4 jaar te voltooien.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op