Bedrijfskunde Tilburg

Bedrijfskunde Tilburg en omgeving

Ben jij op zoek naar een (vervolg)opleiding Bedrijfskunde in Tilburg of de omgeving van Tilburg? Wil je graag onderwijs op maat, met veel persoonlijke begeleiding en topdocenten die uit het werkveld komen? Kortom, is een reguliere opleiding, zoals de opleiding Bedrijfskunde in Tilburg, niet geschikt voor jou en wil je graag een particuliere opleiding volgen? Dan is de opleiding Bedrijfskunde bij Business School Notenboom de juiste keuze voor jou! Business School Notenboom heeft vestigingen in Eindhoven, Hilversum en Maastricht.

Alternatief voor studie Bedrijfskunde Tilburg

Business School Notenboom biedt het beste alternatief voor de reguliere opleiding Bedrijfskunde in Tilburg. Wij bieden drie studies in de (internationale) bedrijfskunde, op hbo-niveau:

 

  • Hbo Bedrijfskunde: kan in drie of vier jaar worden afgerond. Tijdens de eerste twee jaren van deze studie doe je veel vakkennis op, over onder andere internationale handel, import en export, marketing en communicatie, sales, management en organisatie. De tweede helft van je studie staat in het teken van verdieping op het gebied van management, branding en het doen van onderzoek. Je kiest één van de drie uitstroomprofielen waarbinnen je je eindstage loopt. Je doet tijdens deze stage een onderzoek, schrijft een scriptie en sluit je studie af met een verdediging.
  • Associate degree Commercieel Management: associate degree-opleidingen zijn ook op hbo-niveau, maar duren slechts twee jaar. Het onderwijsprogramma heeft veel overlap met de hbo-opleiding Bedrijfskunde, maar de focus ligt op marketing, communicatie en branding. Je doet geen eindonderzoek en schrijft geen scriptie, maar sluit je studie af met het ad-project. Je kunt er eventueel voor kiezen om na je afstuderen in te stromen in het derde jaar van het hbo.
  • Associate degree International Business Management: ook bij deze studie is er flink wat overlap met het hbo Bedrijfskunde. Hier ligt de focus echter voornamelijk op de internationale handel, import en export.

Daarnaast is bij ons, anders dan op een reguliere studie Bedrijfskunde in Tilburg, de persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel. Wij stimuleren je vanaf dag één om ondernemend en ambitieus te zijn. Om je professioneel op te stellen en om kansen te leren herkennen én hierop in te springen. Want studeren is meer dan alleen kennis opdoen; juist het aannemen van een professionele houding maakt jouw straks de beste kandidaat voor jouw droomfunctie!

 

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt, persoonlijk advies wilt of graag een dagje wilt meelopen. Wij staan altijd voor je klaar!

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op