Bedrijfskunde Maastricht

Internationale Bedrijfskunde is een gevarieerde studierichting. Organisatie en management, financiën, marketing en account management komen er samen. Zowel theoretische kennis, als praktische vaardigheden en zakelijk inzicht zijn nodig om van je carrière een succes te maken. En daarom heb jij dus de beste voorbereiding nodig, in de vorm van een goede opleiding Bedrijfskunde in Maastricht.

 

Ben jij op zoek naar de beste opleiding Bedrijfskunde in Maastricht? Wil jij les krijgen van topdocenten, met ervaring in het werkveld? Wil je graag persoonlijk onderwijs krijgen, waar elke student als een individu wordt gezien en behandeld? Wil je bovendien een leuke tijd hebben met gezellige studiegenoten en studeren in een toffe studentenstad? Kom dan kennismaken met Business School Notenboom in Maastricht!

 

Particuliere opleiding Bedrijfskunde Maastricht

Business School Notenboom is een particuliere onderwijsinstelling en biedt een particuliere hbo-opleiding Bedrijfskunde in Maastricht. Particulier wil zeggen dat we niet afhankelijk zijn van overheidsgelden en sommige bijbehorende verplichtingen. Wij kunnen ons onderwijs dus deels inrichten naar onze eigen visie. En die visie heeft twee grote pijlers. Ten eerste het persoonlijke onderwijs: elke student is een unieke individu met een eigen leertraject, afgestemd op het eigen kunnen en de eigen wensen. Je krijgt les in kleine klassen, waardoor je meer persoonlijke aandacht krijgt en meer kunt bespreken met de docenten. Ten tweede staat ondernemerschap bij ons hoog in ’t vaandel. We stimuleren je dan ook vanaf dag één om een ondernemende houding aan te nemen. Om kansen te zien en te pakken. Want niet alleen kennis maakt jou straks een echte professional; juist die ambitie, ondernemende houding en goede motivatie geven jou straks dat extra streepje voor. Daar geloven wij in. En die insteek maakt ons misschien wel de beste opleider op het gebied van Internationale Bedrijfskunde in Maastricht en omstreken!

Een gevarieerd lesprogramma

Onze opleiding Bedrijfskunde kent een gevarieerd lesprogramma waarin zowel theorie als praktijk sterk aan bod komen. Je leert alles op het gebied van bedrijfsvoering, management en organisatie, marketing en communicatie, branding, sales en netwerken, finance en economie, marktwerking en meer. Je ontwikkelt vaardigheden zoals communiceren, schrijven en presenteren en je loopt stage. In je laatste jaar kies je een uitstroomprofiel waarbinnen je je wilt specialiseren. Je doet een eindstage bij een bedrijf waarvoor je een onderzoek uitvoert. Je schrijft een scriptie over dit onderzoek en sluit je studie af met je verdediging.

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op