Bedrijfskunde Amsterdam

Een succesvolle carrière in de International Business is een droom voor velen. Maar het werk is dynamisch en zeer uitdagend en dat vergt veel doorzettingsvermogen, organisatietalent, een ondernemende houding en bovendien een flinke dosis lef. En natuurlijk de best mogelijke voorbereiding in de vorm van een goede opleiding Bedrijfskunde. Wil jij Bedrijfskunde in Amsterdam of de omliggende regio studeren? Wil je les van topdocenten met veel ervaring in de International Business, een gevarieerd en uitdagend lesprogramma, veel praktijkervaring opdoen en bovendien een leuke studententijd beleven? Maak dan kennis met Business School Notenboom. Wij bieden jou een uitstekende studie Bedrijfskunde in Amsterdam en omgeving.

 

Particuliere opleiding Bedrijfskunde Amsterdam en omgeving

Als je op zoek bent naar een goede studie Bedrijfskunde in Amsterdam of de omliggende regio, kom dan naar onze Notenboomvestiging in Hilversum. Het ligt op een steenworp afstand van Amsterdam, in een regio waar veel (internationaal opererende) bedrijven te vinden zijn en is bovendien een leuke plek voor studenten.

 

Onze hbo-opleiding Bedrijfskunde heeft een uitdagend lesprogramma, waarin zowel theoretische als praktische vakken aan bod komen. Je ontwikkelt je daarnaast ook persoonlijk: je leert communiceren, schrijven, presenteren en netwerken. Je loopt stage en gaat op bedrijfsbezoeken bij (internationale) bedrijven om te leren hoe jouw toekomstige werk uit zou kunnen zien. In je laatste jaar kies je een uitstroomprofiel: Finance Management, Marketing Innovation of International Business. Binnen dit profiel kies je je eindstage. Tijdens je stage voer je een onderzoek uit voor het bedrijf, waarover je een scriptie schrijft en tot slot je verdediging doet. Anders dan de meeste reguliere opleidingen Bedrijfskunde in Amsterdam en omgeving is deze opleiding in drie of vier jaar te voltooien.

 

Van student tot professional

Onderwijs omvat méér dan alleen kennisoverdracht. Dat is onze visie. En daarom krijg jij les van topdocenten die zelf ook een eigen onderneming hebben gerund of op een andere manier veel praktijkervaring hebben opgedaan. Daarnaast stimuleren we jou vanaf dag één om een ondernemende houding aan te nemen. Om kansen te zien en te pakken. Zo ben jij na je studie uitgegroeid tot een echte professional. En heb jij nét dat streepje voor op andere afgestudeerden bij het zoeken naar een leuke baan.

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op