Kort hbo / Associate Degree Opleidingen

Topopleiding 2019

Wil jij een goede opleiding op hbo-niveau en wil je al snel aan de slag? Dan zijn onze associate degree opleidingen de beste keuze voor jou. Associate degree opleidingen zijn nog betrekkelijk nieuw in het Nederlandse onderwijssysteem. Ze worden ook wel ‘kort hbo’ genoemd. Het zijn namelijk korte hbo opleidingen van twee jaar en de inhoud komt dan ook grotendeels overeen met de gelijknamige hbo studies.

Na het behalen van je associate degree-diploma kun je, als je wilt, moeiteloos doorstromen naar het derde jaar van de gelijknamige hbo studie. Wist je trouwens dat onze hbo-opleidingen het kwaliteitszegel ‘Topopleiding’ hebben gekregen? Daarmee behoren ze tot de beste opleidingen van Nederland!

Je kunt er ook voor kiezen om na je slagen lekker aan de slag te gaan. Want in slechts twee jaar tijd heb jij je ontwikkeld tot een professional met vakkennis, praktische vaardigheden en managementkwaliteiten. En heb je een ondernemende en ambitieuze houding ontwikkeld. Je bent helemaal klaar voor die mooie carrière.

De Kort hbo / Associate Degree opleidingen van Business School Notenboom

Business School Notenboom heeft zich sinds de oprichting gespecialiseerd in business en hospitality. Vakgebieden waarvan we jou tijdens je studie alle facetten laten zien. Van kennis en theorie tot praktische vaardigheden en inzicht. De korte hbo opleidingen die je bij ons kunt volgen zijn:

Bij alledrie de studies volg je een kort hbo programma. Je doet veel inhoudelijke vakkennis op, maar ook business skills. Praktijkervaring doe je op tijdens workshops, bedrijfsbezoeken en in gastcolleges.  Maar ook tijdens je stages bij (internationale) topbedrijven. Voor je stage in het tweede jaar werk je aan een afstudeeropdracht voor het bedrijf. En breng je dus alle opgedane kennis direct in de praktijk.

Aan het werk of doorstuderen?

Na het behalen van je diploma ligt de wereld voor je open. Je hebt niet alleen kennis en vaardigheden opgedaan, maar hebt ook een persoonlijke groei doorgemaakt. Je hebt een ondernemende en proactieve houding gekregen; kenmerkend voor oudstudenten van Business School Notenboom. Bovendien kun je bouwen op ons uitgebreide netwerk van alumni en zakenrelaties. Je gaat een succesvolle carrière tegemoet. Of heb je de smaak te pakken gekregen? Dan stroom je heel eenvoudig door naar onze hbo opleiding. De keuze is aan jou!

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op