Associate Degree Opleidingen

topzegel

Wil jij een goede opleiding op hbo-niveau en wil je al snel aan de slag? Dan zijn onze associate degree opleidingen de beste keuze voor jou. Associate degree opleidingen zijn nog betrekkelijk nieuw in het Nederlandse onderwijssysteem. De opleidingen duren twee jaar en zijn op hbo-niveau; de inhoud komt dan ook grotendeels overeen met de gelijknamige hbo studies. Wist je trouwens dat onze hbo-opleidingen het kwaliteitszegel ‘Topopleiding’ hebben gekregen? Daarmee behoren ze tot de beste opleidingen van Nederland!

Na het behalen van je associate degree kun je moeiteloos doorstromen in het derde jaar van de gelijknamige hbo studie. Maar je kunt ook lekker aan de slag. Want in die twee jaar tijd heb jij je ontwikkeld tot een professional met vakkennis, praktische vaardigheden en managementkwaliteiten. En heb je een ondernemende en ambitieuze houding ontwikkeld. Je bent helemaal klaar voor een mooie carrière.

De associate degree opleidingen van Business School Notenboom

Business School Notenboom heeft zich sinds de start gespecialiseerd in business en hospitality. Vakgebieden waarvan we jou tijdens je studie alle facetten laten zien. Van kennis en theorie tot praktische vaardigheden en inzicht. De associate degree opleidingen die je bij ons kunt volgen zijn:

Je doet veel inhoudelijke vakkennis op, maar ook business skills. Praktijkervaring doe je op tijdens workshops, bedrijfsbezoeken en in gastcolleges.  Maar ook tijdens je stages bij (internationale) topbedrijven. Voor je stage in het tweede jaar werk je aan een afstudeeropdracht voor het bedrijf. En breng je dus alle opgedane kennis direct in de praktijk.

Aan het werk of doorstuderen?

Na het behalen van je diploma ligt de wereld voor je open. Je hebt niet alleen kennis en vaardigheden opgedaan, maar hebt ook een persoonlijke groei doorgemaakt. Je hebt een ondernemende en proactieve houding gekregen; kenmerkend voor oudstudenten van Business School Notenboom. Bovendien kun je bouwen op ons uitgebreide netwerk van alumni en zakenrelaties. Je gaat een succesvolle carrière tegemoet. Of heb je de smaak te pakken gekregen? Dan stroom je heel eenvoudig door naar onze hbo opleiding. De keuze is aan jou!

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op