Associate degree Maastricht

Wil jij een optimale start van je carrière in de internationale handel of evenementenindustrie? Waarbij je gestimuleerd wordt altijd het onderste uit de kan te halen? Volg dan een Associate degree in Maastricht. Een enorm inspirerende stad die groot werd door industrie en kenniseconomie. En die ook nu nog veel bedrijvigheid kent. Temidden van alle horeca, op steenworpafstand van het bruisende Vrijthof, kun jij je Associate degree in Maastricht behalen. Geweldig toch?

Jouw Associate degree in Maastricht

Wij bieden drie Associate degree opleidingen in Maastricht aan. Deze zijn allemaal toegespitst op de vakgebieden Hospitality en Bedrijfskunde. Hierin hebben wij ons als opleidingsinstituut decennia lang gespecialiseerd. We kunnen je dan ook alles bijbrengen, van theorie en vakkennis tot praktische vaardigheden. We stimuleren je bovendien om ondernemend en ambitieus te zijn. Zodat jij je straks direct goed kan handhaven in het bedrijfsleven.

Onze associate degree opleidingen in Maastricht zijn:

Naast theoretische kennis en vaardigheden, is praktijkervaring ook onmisbaar. Dus besteden we daar veel aandacht aan. Zo volg je inspirerende workshops, ga je bij verschillende bedrijven op bezoek en loop je stage. In het laatste jaar voer je tevens een stageopdracht uit waarbij je onderzoek doet naar een bestaand probleem. Je leert zo problemen te analyseren en te omschrijven. Andere inspiratie halen we uit de studiereis naar het buitenland. Daar bezoeken we interessante bedrijven en is er natuurlijk ook tijd voor gezellige uitstapjes.

Afgestudeerd – en nu?

Na twee jaar studeren heb je je ad-diploma behaald. Fantastisch! Nu kun je aan de slag in een mooie leidinggevende functie bij een (internationaal) bedrijf. Maar misschien heb je de smaak wel helemaal te pakken gekregen? Dan kun je er ook voor kiezen om door te studeren. Met je associate degree diploma stroom je moeiteloos door naar het derde jaar van de aansluitende hbo-opleiding. It’s your choice! Wij wensen je veel geluk.

 

Vestiging Maastricht

Markt 28
6211 CJ Maastricht
Tel. (043) 325 50 25
maastricht@notenboom.nl

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op