Associate degree Hilversum

Heb jij een toekomst voor ogen? En ben je op zoek naar een opleiding die jou verder gaat helpen? Maar wil je geen vier jaar in de schoolbanken zitten? Volg dan een van onze opleidingen Associate degree in Hilversum. Het Associate degree is op hbo-niveau, maar duurt slechts twee jaar. Ideaal als je snel aan de slag wilt. En waar is studeren nou leuker dan op een inspirerende plek als Hilversum. Onze vestiging daar ligt in het centrum, vlakbij dat Mediapark én het Sportpark. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Net als de gezellige restaurantjes en café’tjes waar in Hilversum geen gebrek aan is. Klinkt goed, toch? Meld je ook aan voor een Associate degree in Hilversum!

Jouw Associate degree in Hilversum

Net als in Eindhoven en Maastricht, bieden we drie opleidingen in de Associate degree in Hilversum aan. De studierichtingen zijn op het gebied van Bedrijfskunde en Hospitality. Vakgebieden waarin wij ons hebben gespecialiseerd en waarover we je alles kunnen bijbrengen. Zowel theorie en vakkennis als praktische vaardigheden. Tijdens je studie werk je ook aan je eigen ontwikkeling. Je leert ondernemend te zijn en zakelijk te denken en te werken.

Onze associate degree opleidingen in Hilversum zijn:

Je doet ook tijdens je opleiding al veel praktijkervaring op. Want dat is cruciaal om je straks te kunnen handhaven in de zakelijke wereld. Zo zijn bedrijfsbezoeken, projecten en workshops vast onderdeel van onze ad-opleidingen. En natuurlijk loop je stage bij een van de mooie bedrijven die Hilversum rijk is. Maar er is ook tijd voor plezier en ontspanning. Bijvoorbeeld tijdens onze studietrips naar het buitenland. Waar je niet alleen inspirerende bedrijven bezoekt, maar ook een gezellige tijd beleeft met je studiegenoten.

Afgestudeerd – en nu?

Met je ad-diploma op zak, kun jij een mooie baan zoeken in een leidinggevende functie. Je gaat lekker aan de slag en kunt al je kennis eindelijk echt in de praktijk gaan brengen. Of wil je verder studeren? Dat kan ook. Met je diploma stroom je makkelijk door naar een van onze hbo-opleidingen. De keuze is aan jou!

 

Vestiging Hilversum

Emmastraat 15
1211 NE Hilversum
Tel. (035) 623 76 74
hilversum@notenboom.nl

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op