Associate degree Eindhoven

Jij hebt je havo of vwo afgerond en wilt een mooie opleiding op hbo niveau. Of misschien heb je al wel een mbo-opleiding achter de rug en wil je snel aan de slag. Dan is het Associate degree in Eindhoven een perfecte keuze. Associate degree opleidingen duren twee jaar en het niveau ligt tussen mbo 4 en hbo-bachelor in. Het is de opleiding . En wat voor betere setting kun je wensen dan in het inspirerende Eindhoven? De stad die groot werd door industrie en innovatie. Waar nog dagelijks vernieuwende concepten worden bedacht en waar er altijd iets te doen is. Dus wil jij alles uit je studie halen wat erin zit? Meld je dan aan voor een Associate degree in Eindhoven.

Jouw Associate degree in Eindhoven

Wij bieden drie Associate degree opleidingen in Eindhoven aan. De focus bij al onze opleidingen ligt op Bedrijfskunde en Hospitality. Hierover kunnen we je dan ook alles bijbrengen. Van theorie en vakkennis tot praktische vaardigheden. Ook werk je aan je personal en business skills en ontwikkel je een ondernemende houding. Kortom, je wordt opgeleid tot een professional die weet van aanpakken.

Onze associate degree opleidingen in Eindhoven zijn:

Natuurlijk geven we ook veel aandacht aan de praktijk. Want niet alles kun je in de schoolbanken leren. Zo ga je op bedrijfsbezoeken, werk je aan projecten en loop je stages. Ook leer je onderzoek doen en probleemoplossend te werk te gaan. Om extra geïnspireerd te raken, maken we bij Notenboom mooie studiereizen naar het buitenland. Daar bezoeken we interessante bedrijven en er is natuurlijk ook tijd voor gezellige uitstapjes.

Na je ad-studie

Je hebt na twee jaar studeren je associate degree diploma behaald. Geweldig! Je kunt nu aan de slag in een leidinggevende functie bij een mooi bedrijf. Maar doorstuderen is ook een optie. Na je ad stroom je namelijk moeiteloos door naar het derde jaar van het hbo.

 

Vestiging Eindhoven

Beukenlaan 145
5616 VD Eindhoven
Tel. (040) 252 80 40
eindhoven@notenboom.nl

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op