Alle opleidingen

Top-opleidingen
Elk jaar komt er een nieuwe Keuzegids uit waarin alle opleidingen staan vermeld en hoe zij scoren op onder andere de kwaliteit van het onderwijs, praktijklessen, deskundigheid van docenten en baankansen. Tevens worden soortgelijke opleidingen kritisch met elkaar vergeleken. Dit betekent dat onze mbo, kort hbo’s en hbo bachelor’s de beste van Nederland zijn!

Particuliere opleidingen in Business, Hotel & Event

Business School Notenboom is inmiddels zestig jaar de beste opleider op het gebied van Business- en Hotelmanagement. Het persoonlijke en ondernemende karakter van ons onderwijs zit diep geworteld in onze cultuur.

Vanaf het begin hebben we ons gespecialiseerd in Business en Hotellerie. Twee vakgebieden waarvan we je alle facetten kunnen bijbrengen: kennis, theorie en praktijkvaardigheden.
En we gaan nog verder. Want al onze particuliere opleidingen zijn nadrukkelijk gericht op het verwerven van ondernemersvaardigheden. Dus ga je ook een grote persoonlijke ontwikkeling door. En begeleiden we jou zoals jij dat nodig hebt.

Je kunt de volgende opleidingen bij ons volgen:

Hbo bachelor

Associate degree / Kort hbo

Mbo

In de afgelopen decennia groeiden we uit tot de beste speler in de onderwijssector, met twee vestigingen op twee inspirerende plaatsen. Kies jij ook voor Business School Notenboom? Dan kies je voor een school die jou elke dag inspireert om het beste uit jezelf te halen!

Na je studie bij Notenboom

Wij zien het behalen van je diploma als een tussenstap in een succesvolle zakelijke carrière. Niet alleen kennis en vaardigheden zijn belangrijk. Het ontwikkelen van een ondernemende en proactieve houding is ook cruciaal. En het verwerven van een netwerk, dat zich constant door ontwikkelt, brengt je nog verder. Daarom hebben we het studieprogramma zo ingericht dat jij je stapsgewijs kan ontwikkelen tot een echte professional. En kun je ook na je afstuderen op ons, onze docenten en alumni bouwen. We vormen een waardevol professioneel netwerk. Voor het leven!

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op