Alle opleidingen

Kies jij straks voor een particuliere opleiding bij Business School Notenboom? Dan kies je voor een onderwijsinstelling die jou inspireert om het beste uit jezelf te halen.

Sinds de start in 1958 heeft Notenboom zich ontwikkeld tot een van de meest vooraanstaande particuliere opleiders. Want wij geven echt persoonlijke begeleiding, zodat elke student zich optimaal kan ontwikkelen. We geven veel aandacht aan de praktijk en we stimuleren ondernemerschap.

Maar naast dat onze opleidingen goed zijn, zul je je bij ons ook snel thuisvoelen. Want dankzij de kleine klassen is er veel persoonlijk contact. En we maken ook tijd voor leuke bedrijfsbezoeken, interessante workshops en mooie studiereizen naar het buitenland. Want dat vinden we bij Business School Notenboom ook belangrijk.

Particuliere opleidingen in Business, Hotel & Event

Vanaf het begin hebben we ons gespecialiseerd in Business en Hospitality. Twee vakgebieden waarvan we je alle facetten kunnen bijbrengen: kennis, theorie en praktijkvaardigheden.

En we gaan nog verder. Want al onze particuliere opleidingen zijn nadrukkelijk gericht op het verwerven van ondernemersvaardigheden. Dus ga je ook een grote persoonlijke ontwikkeling door. En begeleiden we jou zoals jij dat nodig hebt.

Je kunt de volgende opleidingen bij ons volgen:

Hbo

Associate degree

Mbo

Alle opleidingen worden aangeboden in onze drie vestigingen in Eindhoven, Hilversum en Maastricht.

Na je studie bij Notenboom

Wij zien het behalen van je diploma als een tussenstap in een succesvolle zakelijke carrière. Niet alleen kennis en vaardigheden zijn belangrijk. Het ontwikkelen van een ondernemende en proactieve houding is ook cruciaal. En het verwerven van een netwerk, dat zich constant doorontwikkelt, brengt je nog verder. Daarom hebben we het studieprogramma zo ingericht dat jij je stapsgewijs kan ontwikkelen tot een echte professional. En kun je ook na je afstuderen op ons, onze docenten en alumni bouwen. We vormen een waardevol professioneel netwerk. Voor het leven!

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op