Coronabeleid: inrichting onderwijs tot en met 6 april

Aanmelden inloopmoment?

Barbara Suijkerbuijk (Algemeen directeur): "We hebben bijna al onze 75 docenten persoonlijk gesproken over het feit dat de scholen hun deuren tot en met 6 april moeten sluiten. We gaan nu op zoek naar creatieve oplossingen en zorgen ervoor dat de lessen digitaal ingevuld worden. Het kleinschalige karakter zorgt voor korte lijnen binnen ons team. Wij hebben een flexibele en meedenkende organisatie.”

Tot en met 6 april zullen de lessen op afstand / digitaal plaatsvinden voor studenten. De schoolexamens worden in deze periode wel afgenomen. Wij zullen de studenten verspreiden over het gebouw en meer surveillanten inzetten, zodat we de richtlijnen van het RIVM in acht kunnen nemen.

 


Natalie (Relatiebeheer): "Wij houden de berichtgeving over het coronabeleid nauwlettend in de gaten en geven gehoor aan de adviezen van het RIVM, de GGD en Rijksoverheid.

De studenten volgen de lessen nu vanuit huis, maar de vestigingen zijn geopend. Het is mogelijk om een bezoek te brengen voor een persoonlijk gesprek. Uiteraard is telefonisch ook mogelijk. Ik ben te bereiken op telefoonnummer: (06)-25092386.

60 jaar een succesvolle opleider op het gebied van Business en Hotel- Eventmanagement