Stage Mysteryland: met haar organisatietalent heeft Noortje onder andere foodieisland gecoördineerd

Online / fysiek inloopmoment

Voor haar opleiding hbo bachelor Hotel & Event Management liep Noortje stage bij Mysteryland. Het dancefestival trekt meer dan 110.000 bezoekers van meer dan 100 nationaliteiten.

Leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen Noortje! Wat waren je werkzaamheden?

“Samen met mijn begeleidster was ik verantwoordelijk voor foodie island. Tijdens het evenement is dit het foodterrein. Voorafgaand en tijdens het evenement is het belangrijk dat het allemaal goed gecoördineerd wordt. Zo zorg ik voor de contracten, onderhoud ik de contacten en zorg ik dat de foodtrucks op de juiste plek staan.

Ik heb ook de verantwoordelijkheid gekregen om alles goed te regelen rondom de gastenlijst. Voor onze premium gasten coördineer ik de premium host die op het vip-deck staat en zorg ik dat de goodiebags op de juiste plek staan. Ik heb mee mogen denken om de goodiebag te vullen met waardevolle give-aways en dat vond ik erg leuk!."

Tof zeg! En welke schoolvakken waren handig bij het uitvoeren van de werkzaamheden?

"Ik heb een goede basiskennis opgedaan tijdens het volgen van de schoolvakken, maar hier leer ik het pas echt op locatie! Ik werk veel samen met medewekers die jarenlange ervaring hebben."

Tot slot

"Ik raad iedereen aan om stage te lopen bij Mysteryland. Ik kijk terug op een inspirerende stageperiode. Het is uiteraard hard werken, maar je leert extreem veel! Daarnaast is het handig om er rekening mee te houden dat je geen 9-tot-5 mentaliteit moet hebben."

Accepteer s.v.p. marketing cookies om deze video te kunnen bekijken. Accepteer
60 jaar een succesvolle opleider op het gebied van Business en Hotel- Eventmanagement