TOP-OPLEIDINGEN VOOR HBO, MBO 4 EN VOORTGEZET ONDERWIJS!

Door studenten en experts als beste beoordeeld.

Download de opleidingsgids 2022-2023
Aanmelden kennismakingsgesprek?

Particulier onderwijs

voor hbo, mbo 4 en voortgezet onderwijs

in Eindhoven, Hilversum, Maastricht en Rotterdam

Notenboom-banner-inschrijven-na-1-mei-mogelijk

Notenboom-banner-kom-kennismaken

Aandacht voor jou!

Dat is de belofte die Notenboom je doet als je bij ons een opleiding volgt. Dat is waarmee wij het verschil maken en waarvan onze leerlingen en studenten de vruchten plukken. Met topdocenten uit het bedrijfsleven en kleine groepen van pakweg 12 leerlingen, garanderen we persoonlijke aandacht en begeleiding voor het allerbeste resultaat!

Waarom Notenboom?

Bij Notenboom zit je op je plek als je het wilt maken in de wereld van (internationale) Business, Hotellerie en Events. De Keuzegids heeft onze mbo-kort hbo- en hbo bachelor-studies wederom bekroond met het kwaliteitszegel ‘TOP-opleiding’. Niet alleen zorgen wij voor de kennis en bagage om succesvol je carrière te starten. Ook helpen we je met een ondernemende en ambitieuze instelling, die je in staat stelt om goed te presteren in de snel veranderende maatschappij. Je krijgt een passend studietraject, je eigen studieloopbaan-coach en veel stages. Het is hard werken, maar wees gerust: wij zorgen ervoor dat je bij ons een fijne studietijd hebt!

Waarom het voortgezet onderwijs van Notenboom?

Bij het voortgezet onderwijs van Notenboom begeleiden wij leerlingen naar het eindexamen voor vmbo-tlhavo en vwo. Dat doen we in een veilige omgeving, met de beste persoonlijke begeleiding en aandacht om goed te slagen. Naast versnelde afstudeertrajecten, waarbij je de laatste twee jaar in één examenjaar doet, kun je bij ons ook deelcertificaten voor afzonderlijke vakken behalen. Voor leerlingen die op een reguliere school zitten bieden wij intensieve begeleidingstrajecten voor extra ondersteuning op maat.

Bekijk alle opleidingen   Neem contact op

Jouw eigen coach

Bij Notenboom gaan we een flinke stap verder dan alleen goed onderwijs. Naast de kleine klassen en de persoonlijke begeleiding bieden we jou naast de mentor ook een eigen coach.

We begeleiden je niet alleen bij het behalen van je diploma, nog belangrijker is te weten wie je bent en wat jij meebrengt in je eigen onderneming, familiebedrijf of in een organisatie. Dat ontdek jij samen met jouw persoonlijke coach.

Bij je start nemen we een Me.-scan af, waarmee inzichtelijk wordt waar je talenten en competenties liggen en hoe je deze verder kunt ontwikkelen. Op basis daarvan ga je gedurende je gehele opleiding met je coach aan de slag, om jezelf als mens, ondernemer of ondernemende werknemer te vormen.

Lees meer
Notenboom student Willem Reijntjes is een succes op Spotify
25 / 08 / 2022

Notenboom student Willem Reijntjes is een succes op Spotify

Willem Reijntjes combineert muziek met een studie bij Notenboom Je hoeft Willem Reijntjes (20 jaar) maar te vragen naar zijn grote passie muziek en hij praat honderduit. Hij is er dag en ...

Lees meer
Lucas Peters: "Als ik Notenboom in één woord moet omschrijven: maatwerk.”
04 / 07 / 2022

Lucas Peters: "Als ik Notenboom in één woord moet omschrijven: maatwerk.”

Lucas Peters: "Als ik Notenboom in één woord moet omschrijven: maatwerk.” Als we Notenboom hbo-student en topzwemmer Lucas Peters spreken is ...

Lees meer
Marijn Bosman is influencer en schakelt moeiteloos van studeren naar ondernemen
30 / 06 / 2022

Marijn Bosman is influencer en schakelt moeiteloos van studeren naar ondernemen

Marijn Bosman houdt van de dynamiek van het ondernemerschap Ondernemen brengt zaken in beweging en is allesbehalve statisch. Dat geldt met name voor Marijn Bosman, eerstejaars student&...

Lees meer
Accepteer s.v.p. marketing cookies om deze video te kunnen bekijken. Accepteer

Een ondernemende houding maakt je succesvoller

Wij zijn ervan overtuigd dat je met ondernemende kwaliteiten veel competitiever en succesvoller bent in je carrière. Wij stimuleren ondernemerschap; dit hebben we dan ook in al onze opleidingen geïntegreerd.
Lees meer

"

Notenboom waarborgt de kleinschaligheid en dat vind ik als ouder erg prettig.

 

Ouder | Notenboom
Ouder | Notenboom

Erkende kwaliteits keurmerken Notenboom

Ministerie
NVAO
Inspectie onderwijs
NTRO
NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag