TOP-OPLEIDINGEN VOOR HBO, MBO 4 EN VOORTGEZET ONDERWIJS!

Door studenten en experts als beste beoordeeld.

Download de opleidingsgids 2022-2023
Aanmelden open avond?

Particulier onderwijs

voor hbo, mbo 4 en voortgezet onderwijs

in Eindhoven, Hilversum, Maastricht en Rotterdam

Notenboom Afstuderen

Open Avond 7 december 2021

Notenboom banner 14 en 21 december

Aandacht voor jou!

Dat is de belofte die Notenboom je doet als je bij ons een opleiding volgt. Dat is waarmee wij het verschil maken en waarvan onze leerlingen en studenten de vruchten plukken. Met topdocenten uit het bedrijfsleven en kleine groepen van pakweg 12 leerlingen, garanderen we persoonlijke aandacht en begeleiding voor het allerbeste resultaat!

Waarom Notenboom?

Bij Notenboom zit je op je plek als je het wilt maken in de wereld van (internationale) Business, Hotellerie en Events. De Keuzegids heeft onze mbo-kort hbo- en hbo bachelor-studies wederom bekroond met het kwaliteitszegel ‘TOP-opleiding’. Niet alleen zorgen wij voor de kennis en bagage om succesvol je carrière te starten. Ook helpen we je met een ondernemende en ambitieuze instelling, die je in staat stelt om goed te presteren in de snel veranderende maatschappij. Je krijgt een passend studietraject, je eigen studieloopbaan-coach en veel stages. Het is hard werken, maar wees gerust: wij zorgen ervoor dat je bij ons een fijne studietijd hebt!

Waarom het voortgezet onderwijs van Notenboom?

Bij het voortgezet onderwijs van Notenboom begeleiden wij leerlingen naar het eindexamen voor vmbo-tlhavo en vwo. Dat doen we in een veilige omgeving, met de beste persoonlijke begeleiding en aandacht om goed te slagen. Naast versnelde afstudeertrajecten, waarbij je de laatste twee jaar in één examenjaar doet, kun je bij ons ook deelcertificaten voor afzonderlijke vakken behalen. Voor leerlingen die op een reguliere school zitten bieden wij intensieve begeleidingstrajecten voor extra ondersteuning op maat.

Bekijk alle opleidingen   Neem contact op

Martijn van Mulken’s ondernemershart komt niet van vreemden
24 / 11 / 2021

Martijn van Mulken’s ondernemershart komt niet van vreemden

  Haal het maximale uit jezelfOnze studenten kiezen er bewust voor hun hbo bachelor te volgen bij Notenboom. Vanwege onze kleinschaligheid en top professionals, docenten die vaa...

Lees meer
“Over 10 jaar mijn eigen bedrijf in de duurzaamheidssector”
24 / 11 / 2021

“Over 10 jaar mijn eigen bedrijf in de duurzaamheidssector”

Stephanie Kieft (20 jaar) heeft een Nederlandse vader en Indonesische moeder en groeide op in Vietnam en Indonesië. Met zo’n internationale achtergrond was hbo bedrijfsk...

Lees meer
Start studietraject mbo 4, kort hbo of hbo bachelor in januari
16 / 11 / 2021

Start studietraject mbo 4, kort hbo of hbo bachelor in januari

Start studietraject mbo 4, kort hbo of hbo bachelor in januari Ondernemend en flexibel De gangbare start van een nieuw studiejaar is begin september van elk kalenderjaar. Alle erkende op...

Lees meer
Accepteer s.v.p. marketing cookies om deze video te kunnen bekijken. Accepteer

 

 

Een ondernemende houding maakt je succesvoller

Wij zijn ervan overtuigd dat je met ondernemende kwaliteiten veel competitiever en succesvoller bent in je carrière. Wij stimuleren ondernemerschap; dit hebben we dan ook in al onze opleidingen geïntegreerd.
Lees meer

"

Business School Notenboom waarborgt de kleinschaligheid en dat vind ik als ouder erg prettig.

 

Ouder | Business School Notenboom
Ouder | Business School Notenboom

Na je studie

Bovendien kun je ook na je afstuderen op ons, onze docenten en oud studenten bouwen. Zo creëren we een voortdurend lerend, ontwikkelend en ondernemend netwerk van professionals. Dat is Life Long Learning met Business School Notenboom.

"De leeftijd van 16 tot 24 jaar, wanneer je op school zit, is een cruciale leeftijd waarin je ontdekt wie je bent.

Als je op die leeftijd in een fijne klas op een goede school bevindt, die je stimuleert en motiveert, is er niets mooiers om samen op die ontdekkingstocht te gaan."

Oud student Maikel | Business School Notenboom

Lees meer
100%

Lesgarantie. Uitgevallen lessen worden altijd ingehaald. 

Erkende kwaliteits keurmerken Notenboom

Ministerie
NVAO
Inspectie onderwijs
NTRO
NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag